Registreren als klant

Heeft u een officieel geregistreerd bedrijf? In die gevallen is distilleerderij Likeur en Jeneverfabriek Amsterdam (hierna LJFA) de toeleverancier waarop u kunt vertrouwen. Registreer u als klant en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen voor grootverbruikers en wederverkopers, waarmee u zichzelf verzekert van goede verkoopmarges en veilig betalingsverkeer.

Noot 1: Door klant te worden van LJFA krijgt u toegang tot de producten van onze merken binnen onze veilige ljfa.nl verkoopomgeving. Al het directe betaalverkeer verloopt hier via het gerenommeerd bedrijf Stripe. Wij houden geen card data van onze klanten op onze servers.

Noot 2: Momenteel nemen wij alleen bestellingen op via ons LJFA.nl e-commerce platform van bedrijven in Nederland en België . Bedrijven in andere landen kunnen contact opnemen met onze service-afdeling via info@ljfa.nl.

Wat heeft u nodig om klant te worden?
Aanmelden als klant is alleen mogelijk voor zakelijke klanten, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (Chamber of Commerce) in uw land. Naast een geldig KVK-nummer vragen wij ook het BTW-nummer van uw in Europa gevestigd bedrijf. Daarnaast vragen wij naar de standaard bedrijfsinformatie: bedrijfsnaam, naam bedrijfsrepresentant, het zakelijk adres / leveringsadres, telefoonnummer en het e-mailadres voor registratie.

Twijfelt u, bel ons. Wij helpen u graag verder.  Contact LJFA.

Hoe registreert u zich?
Voldoet u aan bovenstaande eisen, dan verwelkomen we u graag als klant van LJFA. Tijdens en na registratie via de site, worden de opgegeven bedrijfsgegevens (deels) door ons c.q. automatisch gecontroleerd. Het BTW-nummer wordt automatisch gecontroleerd door ons systeem. Is dat incorrect, dan kunt u automatisch niet meer verder. Alles compleet en ingediend (akkoord gegeven)? U ontvangt dan een automatisch gegenereerde bevestigingsmail. U heeft vanaf dat moment direct toegang tot ons systeem, waarin u o.a. uw wachtwoord kunt aanpassen. Let op! Het invullen van een niet-corresponderend KVK-nummer leidt achteraf tot een (tijdelijke) gebruikersstop, totdat de KVK-nummer correct is hersteld. Wees dus aub zorgvuldig bij het invullen van uw bedrijfsgegevens. Staat alles correct, dan kunt u zorgeloos en te allen tijde inloggen op de site en gebruikmaken van de op u van toepassing zijnde prijzen in onze veilige e-commerce omgeving.

Registreren voor onze e-shop omgeving.

Vragen
Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar info@ljfa.nl of bel ons op 020-4922384.

U doet zaken met Likeur en Jeneverfabriek Amsterdam (kort: LJFA). Likeur en Jeneverfabriek Amsterdam is een handelsnaam van The Golden Arch Distillery BV te Amsterdam (NL). Lees onze algemene voorwaarden en overige informatie.

Registreren voor onze e-shop omgeving doet u hier.