Betaalmogelijkheden

Bij Likeur en Jeneverfabriek Amsterdam kunt u op verschillende manieren betalen. De volgende opties hanteren wij:

  • Stripe
  • Pro Forma
  • Factuur en automatische incasso

STRIPE

U kunt eenvoudig, veilig en snel betalen via Stripe. Daarmee kunt u uw favoriete betaalmethode kiezen uit de volgende mogelijkheden: VisaCard, MasterCard, iDeal, Giropay. Bij betaling met creditcard berekenen wij een toeslag van 1%. Zodra uw betaling is afgerond kunnen we uw bestelling in behandeling nemen. U krijgt dan een orderbevestiging via e-mail. In het algemeen wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen verstuurd.

Pro Forma

Bij het afronden van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via een pro-formafactuur. In dat geval ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling een factuur. Wij verzoeken u het factuurbedrag aan ons over te maken en ons daarvan binnen 3 werkdagen het betaalbewijs te sturen. Na ontvangst van het betaalbewijs nemen wij uw bestelling in behandeling en zullen wij deze in 2 werkdagen verzendklaar hebben. De bestelling wordt echter pas verzonden wanneer het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Ontvangen wij binnen de gestelde 3 werkdagen geen betaalbewijs of daadwerkelijke betaling, dan komt de order te vervallen.

Factuur en automatische incasso

Indien u gedurende een periode van 6 maanden regelmatig bij ons besteld heeft, kunt u in aanmerking komen voor betaling op factuur of via automatische incasso. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar info@ljfa.nl